Modelul 6 este un Alt smartphone Mid-Range DIN noua gamă de telefoane Nokia, Dar acesta vine cu Naomi îmbunătățiri față de numărul 5. Smartphone-UL aduce un ecran mai mare, Cu diagonala de 5, 5 INCI, Care vine cu o rezoluție Superioară modelelor anterioare, de 1,920 x 1,080 pixeli. Procesorul este același cu cel de PE modelul 5, fiind un Snapdragon 430, iar memoria RAM este variabilă, punându-ți la dispoziție 3 sau 4 GB de Memorie, alături de 32 sau 64 GB de spațiu de stocare. În prima variantă, telefonul este disponibil AICI, iar pentru a doua variantă trebuie să faci Click AICI. Nokia 3310 Este, cel mai probabil, telefonul emblématique al compagei și unul dintre cele mai populare telefoane din lume, Cu peste 126 de milioane de unități vândute. CEI de la HMD global au Mizat PE această popularitate și au adus PE piață un Nokia 3310 adaptat vremurilor moderne, fără să FACA saltul în categoria telefoanelor inteligente. Între noile telefoane Nokia avem și modelul 5, Care se adresează segmentului milieu de gamme. Smartphone-UL vine cu un ecran IPS LCD de 5, 2 INCI și rezoluție de 1,280 x 720 pixeli, în timp ce procesorul este un Snapdragon 430, Care Lucrezia alături de 2 GB de Memorie RAM. Smartphone-UL sont o NUMERIQUE Foto de 13 mégapixels, cu f/2,0.

Bateria are o capacitate de 3,000 mAh, iar telefonul este disponibil în Patru variante de Culori. Toate detaliile despre Nokia 5 sunt disponibile și la eMAG, telefonul fiind disponibil AICI. Nokia a dat greș Când a Pariat PE Microsoft și pe sistemul de operare Windows pentru telefoane mobile, astfel că a pierdut câțiva Ani DIN bătălia pentru clienți. Android și iOS s-au dezvoltat mult în timpul în Care Nokia a Rămas în urmă, cu toate că unele terminale au fost bine primite de către clienți. Într-un final, eșecul a fost asumat iar telefoanele din seria Lumia au fost trase PE Linie moartă, însă asta n-a adus sfârșitul complet al brandului. Nokia 3310 se lansează și Într-o variantă cu modem 3G, iar acest Model are dimensiuni ceva mai mari decat ALE generației anterioare, astfel că volume telefonului este cu 13, 29%. Noul Nokia are parte de un refonte Care ține cont de aspectul ergonomique, astfel că tastele sunt ceva mai distanțate unele de altele, pentru ca experiența de scris să fie mai Bună. Nokia 3310 poate fi găsit AICI. Telefoanele Nokia au reprezentat Întotdeauna un étalon în Materie de design și calitate. Produsele noastre sunt insuffler de moștenirea extraordinară a compagei Nokia, fiind construite să dureze. Smartphone-urile Nokia beneficiază de CEA mai recentă versiune de Android™, fără aplicații inutile și cu actualizări de Securitate réglementer. Aceasta înseamnă că VEI avea parte de o Experiență 100% pură, sigură și actualizată.

Nokia 8 este smartphone-UL de Top Al compagei și s-a lansat de curând și în România. Telefonul vine cu specificații Premium, însă are un linistit mai scăzut decat al Marilor competitori de PE piață.